Home

Fælles sprog skaber resultater

Forandringer, samarbejde og udvikling skal rummes i fremtidens organisationer. Det kræver et fælles sprog for at kunne lykkes og skabe værdi for den enkelte, for virksomheden eller et særskilt projekt. Volapyk! hjælper jer frem til jeres fælles sprog med indsigt, værktøj og handleplaner.

Tag kontaktEr det volapyk?

Få screenet jeres organisation – det første skridt til fælles retning, nye og bedre måder at samarbejde på og identificer kerneproblemstillinger.

Det er faktisk ikke så svært!


Udvikling af ideer og projekter

En god ide i skuffen kan være det projekt din virksomhed skal leve af i morgen. Lad Volapyk! hjælpe jer i gang med at udvikle, prioritere og sætte strøm i ideer til udviklingsprojekter, der kan være afgørende for jeres virksomheds konkurrencekraft.
Måske kræver det også at jeres organisation og team tilpasses, så alle er agile og i stand til at gennemføre udviklingsprojekter, strategier og designet til samarbejde.

Meget mere her

Lone Stensig Jakobsgaard

  • Screening af organisationer ift implementering af strategi, kultur, CSR, innovation og projektudvikling i små og mellemstore virksomheder
  • Design af organisationer og teams, der er i stand til at indfri strategi og udviklingsprojekter
  • Indfrielse af foreninger og organisationers opgaver og formål
  • Udvikling af projektideer fra ide til implementering – samt fundraising

Lidt om mig her

Værdier & verdensmål

Værdier er organisationens indre kompas, og for at det virker, skal der sættes handling bag. Værdier er skal bruges og leves, og alle skal kunne forklare og leve dem. Alt for ofte er værdier noget, der bliver fundet på i forbindelse med strategiprocessen eller står som ’varm luft’ i branding materiale eller på hjemmesiden.

Se hvorfor her