Jeg er
Lone Jakobsgaard

Ejer og stifter af Volapyk!

Facilitator for udvikling og forandring i organisationen

Jeg drives af at se folk få lys i øjnene, uanset om det er et problem, der er blevet løst, en ny måde at arbejde på, der giver værdi, eller at de opnår trivsel fordi de er på et godt hold, hvor der er plads tli forskellighed.

Volapyk! arbejder med udvikling af mennesker og organisationer.

Jeg har i 20 år arbejdet passioneret med at tænde lyset igennem forandringer, projekter og implementering af god kommunikation i både store og små organisationer, for personer og for mindre grupper. 

Jeg er god til at få det unikke frem, – det der skaber trivsel og resultater. Og jeg tror på, at der frisættes så meget energi, når man starter med, at hver enkelt kan se, hvad de skal og kan bidrage med

Sådan foregår et forløb typisk

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lone Jakobsgaard og er ejer og stifter af Volapyk!

Jeg har en baggrund i kommunikation, organisationsudvikling og –psykologi, og har +25 års erfaring med udvikling af såvel offentlige som private organisationer.

Drivkraften i opgaver som jeg løser er, at jeg tror på at organisationer, der konstruktivt og kontinuerligt arbejder med Tillid, Kreativitet, Glæde skaber bæredygtige forretninger, anstændige jobs og har medarbejdere med ‘lys i øjnene’.

Også kendt fra

Du tager
den første kontakt

Send en e-mail til pyk@pyk.dk

Ring til mig +45 23 25 95 43